Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία LIFTCO με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, ειδικών μηχανημάτων μεταφοράς φορτίων και γενικότερα εξοπλισμό υποστήριξης στον τομέα των Material Handling καθώς και των συστημάτων σε αποθήκες logistics και βιομηχανίες. Η αγάπη της διοίκησης και των στελεχών της επιχείρησης για το αντικείμενο, το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η ισχυρή τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, έχουν καθιερώσει την LIFTCO στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο των περονοφόρων και ειδικών οχημάτων.

Όραμά μας είναι στην αυγή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης να αποτελέσουμε το εργαστήρι παραγωγής νέων ιδεών που θα λειτουργεί αποκλειστικά για τον πελάτη και τις απαιτήσεις του με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση σαν μεμονωμένο αντικείμενο μελέτης με βάση τις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε έργου. Δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια και την αξιοπιστία. Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές πρακτικές και προτείνουμε στρατηγικές λύσεις εκεί που όλοι οι άλλοι σταματούν.

Από το 1996 στη LIFTCO υπηρετούμε με συνέπεια τις υπηρεσίες Material Handling έχοντας εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες και πιο εξειδικευμένες εταιρείες στον χώρο. Χάρη στο έμψυχο δυναμικό μας που είναι αφοσιωμένοι στις εταιρικές αξίες αλλά και την ευρεία γκάμα εξειδίκευσης στον τομέα των ‘’κλαρκ΄΄ και των άλλων ειδικών οχημάτων μεταφοράς φορτίων, η οποία έχει σωρευθεί από τα χρόνια της εμπειρίας μας στο χώρο των Logistics, συνεχίζουμε να «μεγαλώνουμε» και να πρωτοπορούμε. Η επιτυχία μας αντανακλάται στο εύρος και τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των πελατών που μας εμπιστεύονται σήμερα και στο πέρασμα των χρόνων.

H LIFTCO τηρεί και εφαρμόζει ενιαίο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγιεινής στην Εργασία, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007.