Προϊόντα

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων καινούργιων και μεταχειρισμένων πετρελαιοκίνητων ή ηλεκτροκίνητων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων. Πείτε μας για τη χρήση που το προορίζετε και εμείς θα σας προτείνουμε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Mέσα από την ευρεία γκάμα των κατασκευαστών και προμηθευτών των εν λόγω μηχανημάτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση ποιότητας.


ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ

Τα παλετοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα διακρίνονται σε χειροκίνητα και ηλεκτρικά. Τα χειροκίνητα έχουν ανυψωτική ικανότητα που κυμαίνεται από 1000 έως και 3500 κιλά. Διατίθενται και ως ανοξείδωτα για περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, όπως η βιομηχανία φαρμάκων ή τροφίμων, αλλά και με ζυγιστική διάταξη. Τα ηλεκτρικά παλετοφόρα διακρίνονται σε πεζού χειριστή και καθήμενου χειριστή, με ανυψωτική ικανότητα που κυμαίνεται από τα 1000 κιλά και τα 20 εκατοστά ύψος και φτάνουν τα 2000 κιλά και τα 6 μέτρα ύψος. Χρησιμοποιούνται σε αποθήκες διαφόρων εταιρειών ενώ αποτελούν βασικό εργαλείο σε φορτηγά αυτοκίνητα. Σε εμάς θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και φυσικά το after sales service..


ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Τα οχήματα αυτόνομης οδήγησης γνωστά στη διεθνή αγορά ως Automated Guided Vehicles (AGV) είναι οχήματα τα οποία μπορούν να αναλάβουν την μεταφορά, μετακίνηση ή στοίβαξη φορτίων χωρίς παρουσία πεζού χειριστή. Αποτελούν ειδικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία δύναται να κινούνται από ενσύρματα δίκτυα, μαγνητικές ταινίες όδευσης, laser, γυροσκοπικά συστήματα κ.ά. καθώς και από αισθητήρες φυσικών χαρακτηριστικών (natural feature navigation). H LIFTCO εξειδικεύεται στην κατασκευή, προμήθεια και μετατροπή υφιστάμενων οχημάτων μεταφοράς φορτίων σε AGV οχήματα, κινούμενα με αισθητήρες φυσικών χαρακτηριστικών


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη του πελάτη μας για άμεση εξυπηρέτηση και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Για τον λόγο αυτό, εδώ στην LIFTCO έχουμε δημιουργήσει έναν πλούσιο κατάλογο ανταλλακτικών για την πλειοψηφία των μηχανημάτων και κατασκευαστών ανά τον κόσμο όπωςCrown, Toyota, Jungheinrich, Linde, Atletκα. Παράλληλα, έχοντας οργανώσει τις αποθήκες ανταλλακτικών για κάθε τύπο μηχανήματος, φροντίζουμε να παραδίδουμε τα ανταλλακτικά την επόμενη μέρα της παραγγελίας διασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στην αγορά.


ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Προμηθεύουμε και τοποθετούμε όλων των ειδών τα εξαρτήματα που μπορούν να προσαρτηθούν μόνιμα ή προσωρινά σε περονοφόρο ανυψωτικό όχημα όπως κλάπες, εδικές λαβίδες, τηλεσκοπικά πιρούνια, επεκτάσεις πιρουνιών, pallet rotators, εκχιονιστικά άροτρα, πλάγιες μετατοπίσεις περονών, καλάθια εργασίας προσωπικού, ανατρεπόμενοι κάδοι κ.α και γενικότερα οποιαδήποτε προσάρτηση προκύψει από τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η LIFTCO αναλαμβάνει την μελέτη σχεδιασμού τέτοιων προσαρτήσεων με στόχο της βελτιστοποίηση της γραμμής παραγωγής ή της περιοχής λειτουργίας των πελατών.


ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

Εισάγουμε, προμηθεύουμε και τοποθετούμε όλα τα είδη των ηλεκτρικών συσσωρευτών για κάθε τύπο ηλεκτροκίνητου οχήματος, περονοφόρου ή άλλου τύπου ειδικό όχημα. Καλύπτουμε τις ανάγκες οχημάτων ελαφρού τύπου έως βαρέως τύπου σε ότι αφορά την ορθή συντήρηση αλλά και την αντικατάσταση των ηλεκτρικών συσσωρευτών όπου απαιτείται. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μετρητικά εργαλεία και χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχνικές ώστε να ευγγυούμαστε την καλή λειτουργία και την μέγιστη διάρκεια ζωής των συσσωρευτών που προμηθεύουμε στο δίκτυο των πελατών μας.


ΤΡΟΧΟΙ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΩΝ

Προμηθεύουμε στους πελάτες μας όλα τα είδη τροχίσκων και τροχών περονοφόρων οχημάτων ή άλλων ειδικών οχημάτων μεταφοράς φορτίων η ποιότητα των οποίων, συμβάλει αποφασιστικά στην μέγιστη απόδοση των μηχανημάτων. Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα τροχίσκων και τροχών βοηθητικούς, φορτίου περονών, κίνησης σε διάφορες διαστάσεις για κάθε μηχάνημα και κάθε κατασκευαστή τα οποία φυλάσσονται στις αποθήκες τις εταιρείας LIFTCOώστε να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε τύπο οχήματος στον βέλτιστο δυνατό χρόνο.


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εισάγουμε και τοποθετούμε κορυφαίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας (Safety systems) που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες αποθήκες logistics και σε βιομηχανικούς χώρους για την αποφυγή ατυχημάτων. Κάμερες ασφάλειας που τοποθετούνται πάνω στα περονοφόρα οχήματα, συστήματα ειδοποίησης πεζού που προσαρμόζονται πάνω στο γελέκο του, blue spots, φάρους, βομβητές, κ.α